Bushido bujin dojo

آکادمی هنرهای رزمی نصر

Bushido bujin dojo

آکادمی هنرهای رزمی نصر

نینجوتسو و تاریخچه ی نینجوتسو

نین جوتسو (نینجا)در لغت به معنای هنر پنهانی است که شیوه ای به وجود آمده برای دفاع از خویشتن و رسیدن به مهارتهای ویژه رزمی برای غلبه بر دشمن همراه رسیدن به مکتب انسانیت است. با قلبی قوی و ذهنی باز هنر نینجا را تجربه کنید. یکی از برجسته ترین خصوصیات نین جوتسو این است که بدن و جسم را پایگاه فکر و اندیشه می‌داند و کالبد آدمی را آموزش می‌دهد تا با آن روح را بسازد.
اصول اصلی و اجرای تکنیک‌ها نیاز به سرعت، تعادل، تمرکز، قدرت و تنظیم زمان تنفس و کنترل آن دارد و بدون آن فاقد ارزش است. نینجا به معنای حسی : سایه ، تاریک ، همرنگ ، فوق العاده ، سرعت و جالکی میباشد. فنونها و فلسفه هنرهای رزمی نین جوتسو از 5 عنصر طبیعی که در طبیعت موجود است الهام گرفته است ( سان شین نوکاتا ) این عناصر حیاتی ( خاک ، آب ، آتش ، فضا و فلز ) هستند . که بطور ویژه ای از این عناصر جهت تقویت روح و فیزیک یک نینجا واقعی بهر گرفته میشود. (سان شین نوکاتا ) بر اساس مظهر عناصر پنج گانه : زمین ،آب ، آتش ، باد و فضا یا جای خالی بنا نهاده شده است . و به نامهای ذیل معروف هستند . گاکو- سوشین گو کاتا -گاکو نوکاتا – گوشین نو کاتا – سانشی تسوکی اجرای این فنون از پاکی قلب کودک سه سال شکل گرفته است . هنگام استفاده از فنونهای نین جوتسو (نینجا) از حرکات طبیعی بدن استفاده میشود. و سعی شده است ساده ترین و سریعترین روش ها جهت دفاع وحمله نسبت به دشمن استفاده شود.
فنونهای نین جوتسو در حقیقت شکل بسیار ساده ولی بسیار درجای خود کاربردی ومناسب است. نینجا همیشه صداقت را بهترین سیاست و ساده بودن را بهترین آرامش درونی میداند. نینجا همچون خاک متواضع وهمچون کوههای سربه فلک گشیده شده استوار است. برای اولین بار در ایران بوجین کان دوجو نین جوتسو (نینجا) توسط استاد اکبر فرجی در زمستان 1369در شهر کرچ تأسیس شد. در آغاز کار به دلیل ناشناخته بودن در میان ورزشکاران و ورزش دوستان، مشکلات فراوانی وجود داشت. همچنین بخاطر اینکه این ورزش از ابزار و سلاحهای متعددی در امر آموزش استفاده می‌کند برای اکثریت ذهنیت غریبی به وجود آورده بود در ان زمان محدود سبک هایی وجود داشت که بدون تقلب حرفی برای گفتن داشته باشند. با یاری خداوند متعال وزحمات استاد فرجی این رشته نوین و جذاب توانسته جایگاه خود را در میان سایر رشته ها پیدا کند .
متاسفانه برخی از افراد سودجو جهت خراب کردن اسم و جایگاه نینجا سعی و تلاش کرده اند ولی به همت مربیان و نمایندگان دلسوز و قهرمانان ،هنرجویان دختر وپسر ایثاگر در سراسر ایران سبک هنرهای رزمی نین جوتسو مصمم به راه خود ادامه میدهد. امروزه هزاران جوان دختروپسرکه شیفته و عاشق این هنرهستنددردوجوهای(محل تمرین )تحت نظر bfd تعلیم می بیند. مربیان رسمی ومجرب با داشتن کد ویژه در بیش از 22 استان مشغول آموزش این هنر هستند.
آموزش در نین جوتسو به 9 قسمت از مبتدی تا عالی دسته بندی شده ، 1- یادگیری و مهارتهای پایه 2-یادگیری نظم و انضباط.3- فراگیری فنون مقابله با حریف. 4- هنر آکروبات رزمی. 5- کلاس‌های شیدوشی کای. 6- یادگیری انواع تمرینات. 7- نحوه فراگیری عبور از موانع. 8- کاربرد سلاح در هنر رزمی.( نین کو جوتسو ) 9- آموزش شنا در آب. فنونها و روشهای نیپوجوتسو، سوناکی تا ،تای جوتسو (دفاع شخصی) سان شی نوکاتا (کاتا) سنتی نین کو جوتسو (کابررد سلاحهای سنتی نینجا) داکن جوتسو - هونو نوگامائه – یوچی کومی – فنونهای درگیری نزدیک مبارزه با سلاح و بدون سلاح در انواع روشهای مدرن وسنتی همراه هزاران حرکات جاذب استتار واختفاء این هنر نامرئی شدن را متمایز با سایر ورزشهای رزمی در جهان ساخته است. شیدوشیکای کلاس های فوق العاده ای است که مناسب با شرایط و بصورت نامنظم تشکیل می‌شوند و در آنها جدا از موارد عمومی آموزشهای اختصاصی نیزداده می‌شود راهیابی به این کلاس‌ها دشوار است و هدف بالا بردن مهارتهای علمی و تئوری هنرجویان است . هم اکنون هنرهای رزمی نین جوتسو (نینجا) تحت نظر فدراسیون ورزشهای رزمی در22 استان فعالیت دارد که لازم است قبل از شروع هرفعالیتی برای نینجا بودن از نماینده ومربی مربوط استعلام گرفت شود.
برای آگاهی خواندن این مطلب لازم است بداند هنر نینجا تنها یک لقب است نه یک سبک بلکه افرادی که هنرهای رزمی نین جوتسو را تمرین میکنند به آنان نینجا میگویند. پروانه گاهی اوقات فراموش میکند که درزمانی کرم بوده است . البته گاهی کرم هم پروانه قشگی نمیشوند.
 

اتحاد باعث قدرت است

 نا امیدی مرگ نینجاست

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد